Betongarbete

Företag

PTH Bygg är ett flexibelt byggföretag som erbjuder en mängd olika tjänster inom bygg och betong. Vi har företagskunder inom ett antal olika områden, med olika slags behov men med samma höga krav på slutprodukten.

Tjänster

När det gäller ny- till och ombyggnad har vi lång erfarenhet och den spetskompetens som behövs för större eller mindre projekt.

Vi utför alla typer av industrianpassningar exempelvis betongreparationer, rivningar, ombyggnationer samt nybyggnation. Vi lägger stor vikt på säkerhet, miljö, kvalitet och kostnadseffektivitet. Ofta finns det önskemål om att vi ska utföra vårt arbete under pågående verksamhet. Vi är kända för att hålla en hög servicenivå med stor flexibilitet och goda resultat.

Servicearbeten inom bygg och fastighetsbranschen är naturlig mark för oss. Eftersom vi arbetar med detta område löpande har tiden gett oss möjlighet att utveckla och finslipa våra metoder. Vi kan hjälpa dig med alla typer av fastighets- och byggservicearbeten. Med ett stort antal fullt utrustade servicebilar och en vältrimmad organisation utför vi allt från mindre servicejobb till större entreprenader. Personlig service och snabba insatser är för oss självklart.

Varje uppdrag är unikt, men aldrig omöjligt! Bara spännande!  Kontakta oss för ett möte där vi kan titta på just ditt projekt.