Bygg med oss

PTH Bygg AB är ett byggföretag med stor kunskap och gedigen erfarenhet inom byggbranschen. I 37 år har vi strävat efter att ge våra kunder det allra bästa. Det är ett arbete vi är väldigt stolta över.

KOM IGÅNG

Vi bygger efter drömmar och behov, men också efter plånbok och möjligheter. 

Personligt av förstklassig kvalitet.

Bygga nytt

Många drömmer om att bygga ett nytt hus, anpassat efter sina egna önskemål och drömmar. Det är ett stort steg i livet och en av de större investeringarna du kommer att göra. Vägen dit kan tyckas lång, men med rätt redskap, kunskap och människor omkring dig blir processen betydligt enklare.

Bygga själv

För en del är det självklart att snickra sitt eget hus. Känslan av att själv byggt sitt hem ger en stolthet svår att förklara. Vissa bygger från grunden på egen hand medan vissa vill ha hjälp med att bygga skalet. Hur vill du göra? Vi ger dig hjälp efter dina önskemål i ditt egna speciella husprojekt.

Företag

PTH Bygg har företagskunder inom ett antal olika områden, med olika slags behov men med samma höga krav på slutprodukten. Vi erbjuder en mängd olika tjänster inom bygg och betong. Det kan handla om allt från ny- till och ombyggnation, industrianpassningar eller servicearbeten.