Företag

PTH Bygg har företagskunder inom ett antal olika områden, med olika slags behov men med samma höga krav på slutprodukten. Vi erbjuder en mängd olika tjänster inom bygg och betong. Det kan handla om allt från ny- till och ombyggnation, industrianpassningar eller servicearbeten.

KOM IGÅNG

Det är du som bestämmer

Vi är ett flexibelt byggföretag som erbjuder en mängd olika tjänster inom bygg och betong. 

När det gäller ny- till och ombyggnad har vi lång erfarenhet och den spetskompetens som behövs för större eller mindre projekt. Vi utför alla typer av industrianpassningar, exempelvis betongarbeten, rivningar, ombyggnationer samt nybyggnationer. Vi lägger stor vikt på säkerhet, miljö, kvalitet och kostnadseffektivitet.

Servicearbeten inom bygg och fastighetsbranschen är naturlig mark. Eftersom vi arbetar med detta område löpande har tiden gett oss möjlighet att utveckla och finslipa våra metoder. Vi kan hjälpa dig med alla typer av fastighets- och byggservicearbeten. Med ett stort antal fullt utrustade servicebilar och en vältrimmad organisation utför vi allt från mindre servicejobb till större entreprenader. Personlig service och snabba insatser är för oss självklart.
Varje uppdrag är unikt. Kontakta oss för ett möte där vi kan titta på just ditt projekt.

Kontakta oss!