Betongarbetare sökes

Vi behöver förstärka teamet!

Gillar du att arbeta med betong? Då är du kanske den vi söker.

PTH Bygg har 9 anställda där vi tillsammans gör det mesta inom byggbranschen. Vi erbjuder totalentreprenader, allt från orörd mark till färdig villa, inom såväl bygg som betong. Självklart även R.O.T. – renovering, ombyggnad och tillbyggnad. Vår kundkrets består av både privatpersoner och företag och våra uppdrag kan sträcka sig allt från veckor till månader. Du förväntas vara med i projektens alla faser, från orörd mark till färdig villa. För oss är det viktigt att du alltid är mån om kundens bästa och uppskattar en god gemenskap med dina kollegor.

Som betongarbetare arbetar du med armering av betongkonstruktuktion och betonggjutningar. Som person är du ambitiös, noggrann och inte rädd för att hugga i, samtidigt som du är en utpräglad lagspelare. Lösningsorienterad och metodisk är en stor fördel.

Du bör ha utbildning eller erfarenhet från byggbranschen eller annan tillverkningsindustri. Det är bra om du behärskar ritningsläsning och är allmänt händig. Tidigare erfarenhet av arbete med formning/armering är ett stort plus, dock inget krav. Truck- och traverskort är meriterande.

Vill du bli en del av vårat team? Kontakta Peder Nyström, kontaktuppgifter under sidan Kontakt, med din CV eller för ytterligare information.